Oh My Meow Expo 2024

Oh My Meow Expo 2024

Hai assalamualaikum semua, jom ke Ekspo Kucing Terbesar di Malaysia - Oh My Meow yang masuk percuma!
26th Jul 2024 - 28th Jul 2024
Kuala Lumpur
Pet
Exhibition
【🐱𝐎𝐡 𝐌𝐲 𝐌𝐞𝐨𝐰! 𝐄𝐱𝐩𝐨 akan dianjur pada 𝟐𝟔-𝟐𝟖 𝐉𝐮𝐥𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒 dengan 𝗙𝗿𝗲𝗲 𝗔𝗱𝗺𝗶𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝘀? 😱😱】
Betul ke tidak?! Kat mana ni? Ohh, kat Mid Valley Exhibition Centre Kuala Lumpur🐱🐱🐱
Mesti semua tak sabar nak pergi Ekspo Meow kali ni. Dahla boleh tawar menawar harga brg2 kucing tp paling best korang boleh tengok macam2 jenis kucing cecantik lagi🤪 Rugi tak datang!
Nak pergi, tapi entrance fees ni mahal lah😭 Eh, jangan risau, tahun ni MASUK PERCUMA je selama 3 hari ekspo! Konpem Berbaloi2..🤪🤪🤪

𝐔𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐓𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐕𝐢𝐬𝐢𝐭𝐨𝐫 (𝐁𝟐𝐁), 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐢𝐣𝐞𝐦𝐩𝐮𝐭 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐝𝐚𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐩𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟓 𝐉𝐮𝐥𝐚𝐢 𝐝𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐢𝐤𝐦𝐚𝐭𝐢 𝐭𝐚𝐰𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤-𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐞𝐤𝐬𝐥𝐮𝐬𝐢𝐟!
𝐉𝐎𝐌! 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐦𝐚𝐢 𝐫𝐚𝐦𝐚𝐢 𝐤𝐚𝐭 𝐎𝐡 𝐌𝐲 𝐌𝐞𝐨𝐰 𝐄𝐱𝐩𝐨 𝐧𝐚𝐧𝐭𝐢!

【Oh My Meow! Expo】
📅 25 Julai 2024 - Pet Shop dan B2B Visitors
📅 26 - 28 Julai 2024 (Dibuka untuk Semua Pelangan)
⏰ 11 pagi - 10 malam
📍 Mid Valley Exhibition Centre Kuala Lumpur
🎟️ Masuk Percuma
Location
Mid Valley Exhibition Centre (MVEC KL), Third Floor (3F) @ Mid Valley Megamall, Centre Court, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Contact Information
Phone: 0166063705
E-mail: -

© 2024 Calendar2U
Yuno Solutions Sdn Bhd